ЗА LAIDA STUDIOS – Къща за Гости на Тасос

LAIDA studios е къща за гости на очарователния остров Тасос. Тя е разположена в защитената местност „Дасилио“ сред необичайно гъста борова гора, в която ще намерите прохлада от летните горещини. Само на 100 метра от нашата уютна и спокойна къща за гости се простира дълга няколко километра плажна ивица, която ще Ви омае с красотата на тюркоазено синята вода на Егейско море.

къща за гости Тасос

Къща за гости LAIDA studios на Тасос предлага самостоятелни студиа и стаи, оборудвани с кухненски бокс с всичко необходимо, за да приготвите апетитно хапване и ароматно кафе. Всички предлагани студиа са климатизирани и разполагат с хладилник, Wi-Fi и телевизор. Чистотата, комфортът и уютът за нас са основен приоритет, с който не правим абсолютно никакви компромиси.

За Вашата незабравима почивка създадохме привлекателна зелена градина, в която ще намерите барбекю на Ваше разположение, симпатичен кът за отдих, голяма тревна площ за игра на най-малките ни посетители и басейн.

Пълноценна и пленителна почивка в къща за гости на остров Тасос

Къщата разполага с обширен паркинг, а можем да Ви предоставим и велосипеди под наем за разходка в невероятно красивата местност. Допълнително преимущество на локацията на къщата е близостта ѝ до няколко хранителни магазина, много ресторанти, кафенета, барове и гръцки таверни, които ще Ви примамят с прясната морска храна, очарователната островна атмосфера и гостоприемство на местните хора.

Къщата е само на 1 километър от пристанище Принос, а островната столица Лимена и едноименното пристанище – на 18 км. Островът е изключително подходящ за разходка и обиколка с рент а кар, като главните шосета опасват бреговата линия и разкриват шеметни гледки към необичайния и омагьосващ цвят на морето. Вътрешността на остров Тасос се характеризира с богата културна и археологическа история, а малките, сгушени селца ще Ви накарат да мечтаете да се върнете отново на това божествено място. Ароматът на безбрежните маслинови насаждения, от които се произвежда прочутият гръцки зехтин, ще Ви изпълни със спокойствие и усещане за екзотика. Заповядайте при нас!